Gode fiskemuligheter fra en av våre båter. ©Bjørn Joachimsen.

Gode fiskemuligheter fra en av våre båter.
©Bjørn Joachimsen.

Ønsker du storfangst? Lyngen er en av de beste fjordene for å fiske etter kveite, torsk, hyse, steinbit og sei. Strømsettingen i Lyngenfjorden er speiell og gir gode fiskemuligheter hver dag. Vi har åpne Kværnø aluminiumsbåter med  50/60 hk utenbordsmotorer inkl. GPS/Ekkolodd i alle båter.

Guidet tur i Lyngen

Guidet tur i Lyngen

Det finnes flere guidede tilbud  for høsten og vinteren. Ulike aktiviteter som gir minner for livet. Du kan dra på fisketur, hvalsafari eller fugletitting med båt. Vi kan også tilby  trugeturer, nordlysturer, hundekjøring eller snøskutersafari. Det er flott turterreng i Lyngen som gjør det til et fantastisk område for vandring, både til fots, med ski eller truger. Guiden er lokalkjent og har den nødvendige sertifisering som kreves på de ulike aktiviteter.

Opplev ren nordisk natur sammen med oss i Lyngen!

Fjorden og fjellene er rett utfor møterommet.

Fjorden og fjellene er rett utfor møterommet.

Besøk oss for en ekte møteopplevelse. Vi har skapt et unikt konferanse og møterom, dette er den perfekte møteplass for dere omkranset av fjorden og de mektige alpine lyngsalpefjell. Vi kan tilby dere møtepakke, fullpensjon, overnatting og sosiale aktiviteter. Det passer for grupper helt opp til 60pers.

I Lyngen  kan du kjøre ski i fjellet i midnattsola ©Jan R. Olsen.

I Lyngen  kan du kjøre ski i fjellet i midnattsola
©Jan R. Olsen.

Lyngen er et fantastisk område for skiturer. Vi har en unik fjellkjede for skikjøring - de populære Lyngsalpene. Du kan oppleve å kjøre nedover de mektige alpene, i fin puddersnø og med utsikt som er uforglemmelig. Kystfjellene står høyreist og ønsker deg velkommen.   

Lær fotografering i fanatastisk fjell- og kystlandskap i Lyngen.

Lær fotografering i fanatastisk fjell- og kystlandskap i Lyngen.

Gjennom en fotoworkshop hos oss vil du få oppleve den spektakulære Lyngenhalvøya med kamera. Vi tar deg til de fineste stedene og lærer deg blant annet hvordan du fotograferer nordlyset. Ellers vil du finne stupbratte fjell ved fjorden, et rikt fugleliv og spennende landskapsformer, isbreer og vakre dalfører.

Du har med deg en erfaren fotograf og guide hele veien.

 

Våre rorbuer har alt du trenger for en komfortabel ferie i Lyngen.

Våre rorbuer har alt du trenger for en komfortabel ferie i Lyngen.

Vi ligger ved fjorden i Lenangstraumen, ved foten av de mektige Lyngsalpene. Storgalten er rett opp av anlegget. Vi kan tilby deg moderne og koselige rorbuer ved sjøen. Her kan du nyte dagene og slappe av i vår sauna eller ute bad etter dine opplevelser i fantastiske Lyngen.

 

 

 

 

Hvordan komme hit?

Nærmeste flyplass er  Tromsø lufthavn, Langnes  (TOS).

Du kommer fra Tromsø lufthavn til Lyngen Havfiske & Tursenter på følgende måter:

  • Vår egen minibuss. (Mindre enn 2 timer.)
  • Leiebil. (Mindre enn 2 timer.)
  • Buss. (2 timer.)
  • Hurtigbåt til Nord-Lenangen. (1 time.)